Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g17g5.8kcal0.6g0.7g0.1g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 13g43kcal0.7g9.5g0.1g0.2g
Becel olive (Becel), annos 100g2.5g8.7kcal0g0.1g0.9g0g
Mansikka 8.3g3.9kcal0g0.7g0g0.2g
Raparperi 5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g155kcal2.6g29.6g2.2g1g
Valittu annoskoko49g78kcal1.3g14.8g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g39kcal0.7g7.4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g160kcal2.7g30.5g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108