Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g6.5g58kcal0g0g6.5g0g
Kookosrasva 100 % 14g120kcal0.1g0g13.5g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton6.3g20kcal1.4g0.7g1.3g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g7.5g17kcal0.3g3.7g0.1g3g
Manteli 5g31kcal1.2g0.3g2.7g0.4g
Saksanpähkinä 1.8g12kcal0.3g0.1g1.1g0.3g
Hasselpähkinä 1.3g8.1kcal0.2g0g0.8g0.2g
Rusina 6.8g20kcal0.2g4.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g568kcal7.4g17.8g52g9.2g
Valittu annoskoko49g284kcal3.7g8.9g26g4.6g
Annoskoko puolitettuna24g142kcal1.9g4.5g13g2.3g
Arvot/100g100g584kcal7.6g18.3g53.4g9.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201