Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 7.1g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g4.1g5.4kcal0.5g0g0.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale3.6g2.1kcal0.4g0.2g0g2.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g166kcal11g1.2g13.2g5.4g
Valittu annoskoko49g83kcal5.5g0.6g6.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna24g42kcal2.8g0.3g3.3g1.4g
Arvot/100g100g172kcal11.3g1.2g13.6g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796