Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Valkokaali keräkaali 23g6.5kcal0.3g1g0g0.5g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g5.9g7kcal0.1g0.3g0.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g62kcal4.4g3.4g3.2g1.4g
Valittu annoskoko48g31kcal2.2g1.7g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g16kcal1.1g0.9g0.8g0.4g
Arvot/100g100g64kcal4.5g3.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744