Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali17g3.6kcal0.2g0.6g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1.7g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Siirappi 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g1.5g4.7kcal0.2g0.9g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 8.1g11kcal1.7g0g0.4g0g
Voi 1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g75kcal5g5.6g3.4g1.8g
Valittu annoskoko49g38kcal2.5g2.8g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g19kcal1.3g1.4g0.9g0.5g
Arvot/100g100g78kcal5.2g5.8g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970