Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g13g6.6kcal0.2g1.5g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.3g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g69kcal5g3g4.2g0.4g
Valittu annoskoko49g35kcal2.5g1.5g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g17kcal1.3g0.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g71kcal5.2g3.1g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901