Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Oltermanni, perinteinen1.9g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g8.4g51kcal1.8g0.6g4.6g0g
Rahka, valio1.9g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Keräkaali, 100g19g4.5kcal0.2g0.6g0g0.4g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Hunaja 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu6.6g11kcal2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g196kcal10.6g4.4g14.6g1.2g
Valittu annoskoko49g98kcal5.3g2.2g7.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g49kcal2.7g1.1g3.7g0.3g
Arvot/100g100g201kcal10.9g4.5g15g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436