Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g27g98kcal3.6g18.9g0.8g2.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.2g7.4kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Juusto, mozzarella 5.5g14kcal1g0g1.1g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g273kcal10.6g42.4g6.2g5.8g
Valittu annoskoko48g136kcal5.3g21.2g3.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna24g68kcal2.7g10.6g1.6g1.5g
Arvot/100g100g282kcal11g43.8g6.4g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258977