Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 3.7g0.5kcal0g0g0g0g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 19g3.8kcal0.1g0.7g0g0.1g
Cantaloupe meloni9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mansikka 9g4.4kcal0g0.8g0g0.2g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g3.7g12kcal0.8g0.1g0.9g0g
Oliiviöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g75kcal2g4.2g4.8g0.8g
Valittu annoskoko48g38kcal1g2.1g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g19kcal0.5g1.1g1.2g0.2g
Arvot/100g100g78kcal2.1g4.3g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189