Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6.3g21kcal0.9g3.5g0.4g0.7g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)24g9kcal0.9g1.5g0g0g
Mustikka metsä- 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.8g5kcal0.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g114kcal3.8g10g6.4g1.4g
Valittu annoskoko49g57kcal1.9g5g3.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g29kcal1g2.5g1.6g0.4g
Arvot/100g100g117kcal3.9g10.3g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111