Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 22g10kcal0.1g1.8g0g0.4g
Raparperi 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kaurahiutale 2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g131kcal1.6g19.2g4.2g1.8g
Valittu annoskoko49g66kcal0.8g9.6g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g33kcal0.4g4.8g1.1g0.5g
Arvot/100g100g135kcal1.6g19.8g4.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191