Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow13g11kcal0.6g1.9g0.1g0.6g
Soijanakki, hälsans kök9g23kcal1.7g0.7g1.5g0g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g89kcal5.2g9.2g3.2g1.6g
Valittu annoskoko49g44kcal2.6g4.6g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g22kcal1.3g2.3g0.8g0.4g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794