Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 18g19kcal0.7g3.4g0.2g0.3g
Hk, sininen lenkki 580g20g47kcal2g1.3g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka8.8g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g139kcal5.8g10.4g8g0.6g
Valittu annoskoko49g69kcal2.9g5.2g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g35kcal1.5g2.6g2g0.2g
Arvot/100g100g143kcal6g10.7g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876