Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu24g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.8g2.9kcal0g0.7g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g7.1g42kcal1.7g0.5g3.8g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Mantelilastu (A la meira)6.6g40kcal1.6g0.4g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g335kcal12.2g4.6g30g0g
Valittu annoskoko49g167kcal6.1g2.3g15g0g
Annoskoko puolitettuna25g84kcal3.1g1.2g7.5g0g
Arvot/100g100g342kcal12.5g4.7g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345