Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g27g87kcal2.7g17.7g0.5g2.9g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g174kcal5.4g35.4g1g5.8g
Valittu annoskoko49g87kcal2.7g17.7g0.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna24g44kcal1.4g8.9g0.3g1.5g
Arvot/100g100g179kcal5.5g36.3g1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231774