Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g19g113kcal4.5g1.2g10.2g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Emmental, punaleima 17%12g34kcal4g0g2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g347kcal21.4g3.2g28g0g
Valittu annoskoko49g174kcal10.7g1.6g14g0g
Annoskoko puolitettuna24g87kcal5.4g0.8g7g0g
Arvot/100g100g356kcal21.9g3.3g28.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526