Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)10g5.5kcal0.8g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5g6.3kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.2g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit1.3g5kcal0.5g0.2g0.3g0.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.4g0.2kcal0g0g0g0.3g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g5.5g5.3kcal0.2g0.9g0g0.3g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2.7g3.8kcal0.5g0g0.2g0g
Katkarapu 2.7g1.9kcal0.4g0g0g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g2g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä4.8g7.3kcal1.5g0g0.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g2g1kcal0g0.2g0g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g10g25kcal1.8g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g130kcal13.6g4g6g2.2g
Valittu annoskoko49g65kcal6.8g2g3g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g33kcal3.4g1g1.5g0.6g
Arvot/100g100g133kcal13.9g4.1g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878