Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.6g0g1.4g0g
CousCous, keitetty 100g5.5g10kcal0.3g1.8g0.2g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%5.5g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.7g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g104kcal8.2g6.4g5g1g
Valittu annoskoko49g52kcal4.1g3.2g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g26kcal2.1g1.6g1.3g0.3g
Arvot/100g100g107kcal8.4g6.6g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206338