Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g8g12kcal1g0g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g4.8kcal0.5g0.7g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g3.6g13kcal0.4g2.6g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki11g12kcal2.7g0.1g0.1g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste4.2g15kcal1.2g0.1g1.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g7.3g12kcal0.6g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g136kcal12.8g7.6g6.2g0.2g
Valittu annoskoko49g68kcal6.4g3.8g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g34kcal3.2g1.9g1.6g0.1g
Arvot/100g100g140kcal13.1g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850