Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 18g4.9kcal0.2g0.7g0g0.4g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g8.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g39kcal3.6g1.4g1.8g0.8g
Valittu annoskoko49g20kcal1.8g0.7g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g10kcal0.9g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g40kcal3.7g1.4g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704