Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g13g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Emmental, mustaleima1.3g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Herkkusieni säilyke 11g1.8kcal0.2g0g0g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g63kcal1.8g1.8g5g1g
Valittu annoskoko49g31kcal0.9g0.9g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g16kcal0.5g0.5g1.3g0.3g
Arvot/100g100g64kcal1.8g1.8g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087