Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 11g20kcal2.9g0g1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g14g3.5kcal0.2g0.6g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g77kcal6.8g2.8g4.4g0.2g
Valittu annoskoko49g39kcal3.4g1.4g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g19kcal1.7g0.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.9g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730