Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali32g6.7kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g80kcal5.8g2.4g5.2g1.4g
Valittu annoskoko49g40kcal2.9g1.2g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g20kcal1.5g0.6g1.3g0.4g
Arvot/100g100g81kcal5.9g2.4g5.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213