Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g17g43kcal1g0.5g4g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl6.5g8.6kcal0.9g0g0.5g0g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi5.6g25kcal0.4g3.4g1.2g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g298kcal5g25.6g19.2g0.4g
Valittu annoskoko49g149kcal2.5g12.8g9.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g75kcal1.3g6.4g4.8g0.1g
Arvot/100g100g305kcal5.1g26.2g19.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387039