Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 11g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Nauris 8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 16g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 2.8g8.4kcal0.5g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g60kcal3.4g4.2g2.8g1g
Valittu annoskoko49g30kcal1.7g2.1g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g15kcal0.9g1.1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g61kcal3.5g4.3g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713