Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 62g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Lohipakaste PIRKKA250g449kcal49.9g0g27.4g0g
Mustapippuri 4.1g11kcal0.4g1.6g0.1g1.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 18g124kcal0.1g0g14g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 62g21kcal1.9g3.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl62g53kcal0.9g2.7g4.4g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1484kcal112.8g46.2g92.6g6.2g
Valittu annoskoko480g742kcal56.4g23.1g46.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna240g371kcal28.2g11.6g23.2g1.6g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124