Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Kesäkurpitsa146g25kcal0.6g3.7g0.9g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Aurajuusto71g241kcal14.2g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g855kcal32.6g26.4g69.6g9g
Valittu annoskoko480g428kcal16.3g13.2g34.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna240g214kcal8.2g6.6g17.4g2.3g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.8g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569