Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 75g13kcal1.4g0.3g0.4g1.4g
Chili paprika punainen27g11kcal0.5g2.4g0g0g
Maissi jyvät 60g86kcal1.7g15.2g1.4g2.2g
Fetajuusto, Milbona30g84kcal6g0.2g6.6g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g90g68kcal4.8g15.7g0.4g4.1g
Kana 90g170kcal18.3g0g10.8g0g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g60g18kcal1.2g4.2g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.8g10kcal0g0g1.1g0g
Chilikastike, Felix45g45kcal0.9g9.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1011kcal69.8g95.4g41.6g15.4g
Valittu annoskoko480g505kcal34.9g47.7g20.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna240g253kcal17.5g23.9g10.4g3.9g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361