Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 401g104kcal6.2g14g0.8g7.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 33g12kcal0.1g2.4g0g0.7g
Neilikka, annos 4g0.7g2.4kcal0g0.5g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 6.7g1.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g284kcal13.4g43.6g1.8g17.8g
Valittu annoskoko480g142kcal6.7g21.8g0.9g8.9g
Annoskoko puolitettuna240g71kcal3.4g10.9g0.5g4.5g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.5g0.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939