Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Herkkusieni 19g3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Adzika kaste 220ml4.7g7.7kcal0.3g1.2g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g266kcal8.2g23.8g15g9.2g
Valittu annoskoko480g133kcal4.1g11.9g7.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna240g66kcal2.1g6g3.8g2.3g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149