Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Bataatti, kuorittu 25g20kcal0.4g4.2g0g0.7g
Palsternakka 13g8kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.5g7.6kcal0.2g0.3g0.6g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.5g2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g324kcal10.6g51.4g7.4g7.4g
Valittu annoskoko480g162kcal5.3g25.7g3.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna240g81kcal2.7g12.9g1.9g1.9g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323097