Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 149g296kcal3.9g1.2g29g10g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g286g272kcal14.3g43g4.3g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 17g154kcal0g0g17.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton19g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.2g4.4kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1476kcal38g92.2g102g20.8g
Valittu annoskoko480g738kcal19g46.1g51g10.4g
Annoskoko puolitettuna240g369kcal9.5g23.1g25.5g5.2g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173