Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 109g30kcal3.4g1.2g0.9g1.7g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g120g478kcal26.5g0g39.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots99g615kcal28.8g12.9g54.6g3.7g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g135g1217kcal0g0g135.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g4713kcal120g33.4g461g11.4g
Valittu annoskoko480g2357kcal60g16.7g230.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna240g1178kcal30g8.4g115.3g2.9g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640