Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 143g326kcal27.2g0g24.3g0g
Paprika punainen 179g52kcal1.7g8g0.7g3.4g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g72g15kcal0.4g2.7g0.2g1g
Valkosipuli 4.3g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Polar 10% (Valio)36g75kcal11.4g0g3.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 11g8.2kcal0.5g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g980kcal84g29g57.8g10.4g
Valittu annoskoko480g490kcal42g14.5g28.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna240g245kcal21g7.3g14.5g2.6g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051