Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 73g102kcal9.2g0.2g7.2g0g
Sokeri 94g383kcal0g94.4g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g10g39kcal0g9.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g557kcal16.5g113.6g1.9g5.7g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2934kcal52.6g447.2g98.6g16.4g
Valittu annoskoko480g1467kcal26.3g223.6g49.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna240g734kcal13.2g111.8g24.7g4.1g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400671