Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Kirjolohifilee 141g233kcal23.6g0g15.5g0g
Maito, Kevyt113g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana961g925kcal68g69.6g39.8g4.6g
Valittu annoskoko480g462kcal34g34.8g19.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna240g231kcal17g17.4g10g1.2g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063