Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1202g2164kcal228.4g1.2g132.2g0g
Purjosipuli 1082g248kcal19.6g26g2.2g22.7g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2003g1202kcal20g90.2g80.1g12g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Oliiviöljy 216g1913kcal0g0g216.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g11383kcal554.8g281.6g863.2g73.8g
Valittu annoskoko4800g5692kcal277.4g140.8g431.6g36.9g
Annoskoko puolitettuna2400g2846kcal138.7g70.4g215.8g18.5g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191