Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi561g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 882g1257kcal110.2g2.6g90.4g0g
Voi 48g349kcal0.6g0.2g39.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 801g2845kcal15.1g21.2g304.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1050g365kcal48.1g20.3g3.1g26g
Kukkakaali 1458g351kcal26.4g32.1g4.4g33.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g10334kcal400.8g152.8g883g119g
Valittu annoskoko4800g5167kcal200.4g76.4g441.5g59.5g
Annoskoko puolitettuna2400g2584kcal100.2g38.2g220.8g29.8g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149