Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1205g3373kcal41g67.5g325.2g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g241g385kcal19.3g9.6g31.3g0g
Paprika punainen 1126g330kcal10.6g50.7g4.5g21.4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)422g127kcal4.2g25.3g0.8g4.2g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g1807g2349kcal198.7g27.1g162.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g13126kcal547.6g360.4g1048.8g51.2g
Valittu annoskoko4800g6563kcal273.8g180.2g524.4g25.6g
Annoskoko puolitettuna2400g3282kcal136.9g90.1g262.2g12.8g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310