Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1498g575kcal15g103.4g3g37.5g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Ruokaöljy keskiarvo 70g618kcal0g0g69.9g0g
Paistijauheliha 10%1998g3397kcal399.6g0g199.8g0g
Kasvisliemikuutio 55g167kcal5.2g7.4g12.9g0.9g
Riisi tumma 849g2963kcal59.4g611.4g19.5g34g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.8g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g15663kcal967.4g1476.4g612.2g162.6g
Valittu annoskoko4800g7832kcal483.7g738.2g306.1g81.3g
Annoskoko puolitettuna2400g3916kcal241.9g369.1g153.1g40.7g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327