Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2674g1133kcal262.3g10.7g2.7g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1738g2313kcal146.7g305.9g34.8g86.9g
Valkosipuli 54g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton201g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Persilja 27g7.3kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Rypsiöljy 94g828kcal0g0g93.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g8761kcal828.4g657.6g263g180.6g
Valittu annoskoko4800g4381kcal414.2g328.8g131.5g90.3g
Annoskoko puolitettuna2400g2190kcal207.1g164.4g65.8g45.2g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698