Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1753g2500kcal219.1g5.3g179.7g0g
Sokeri 677g2749kcal0g676.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 777g2665kcal79.2g543.7g9.3g27.2g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g1593g3983kcal0g987.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g23795kcal596.6g4426.8g378g54.4g
Valittu annoskoko4800g11898kcal298.3g2213.4g189g27.2g
Annoskoko puolitettuna2400g5949kcal149.2g1106.7g94.5g13.6g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513