Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 4006g1040kcal62.5g140.2g8g76.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 334g119kcal0.5g23.7g0.3g6.7g
Neilikka, annos 4g6.7g24kcal0.2g5.3g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 33g136kcal0g33.3g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 67g14kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g2845kcal135g437.6g18.4g177g
Valittu annoskoko4800g1422kcal67.5g218.8g9.2g88.5g
Annoskoko puolitettuna2400g711kcal33.8g109.4g4.6g44.3g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939