Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3746g4196kcal824.1g0g112.4g0g
Oliiviöljy 105g928kcal0g0g104.9g0g
Kananmuna kuoreton 824g1176kcal103g2.5g84.5g0g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g12673kcal1857.4g17g604g4.2g
Valittu annoskoko4800g6337kcal928.7g8.5g302g2.1g
Annoskoko puolitettuna2400g3168kcal464.4g4.3g151g1.1g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032