Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1092g296kcal34.1g11.6g8.7g17.5g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g1203g4776kcal264.7g0g397g0g
Pinjansiemenet, Parrots992g6152kcal287.8g129g545.7g36.7g
Valkosipuli 161g175kcal12.7g26.3g1g3.4g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g1352g12167kcal0g0g1351.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g47132kcal1198.6g333.8g4608.6g115.2g
Valittu annoskoko4800g23566kcal599.3g166.9g2304.3g57.6g
Annoskoko puolitettuna2400g11783kcal299.7g83.5g1152.2g28.8g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640