Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl817g245kcal37.6g15.5g2.5g13.1g
Kukkakaali 1401g337kcal25.4g30.8g4.2g32.2g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen934g308kcal30.8g45.8g0g0g
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9604g2126kcal194g208g38g100.2g
Valittu annoskoko4802g1063kcal97g104g19g50.1g
Annoskoko puolitettuna2401g532kcal48.5g52g9.5g25.1g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307892