Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet117g143kcal24.9g0g4.7g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.7g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g83g34kcal1.2g6.8g0.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g13g7.1kcal0.8g0.7g0.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g23g28kcal0.7g5.8g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.7g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana962g675kcal71.6g27.4g30g0g
Valittu annoskoko481g338kcal35.8g13.7g15g0g
Annoskoko puolitettuna241g169kcal17.9g6.9g7.5g0g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045