Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g85g36kcal1.4g7.3g0.1g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g98g108kcal22.6g0g2g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g22g28kcal5.3g1g0.2g0g
Kesäkurpitsa33g5.6kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g456kcal61.2g25.6g11.6g4.4g
Valittu annoskoko481g228kcal30.6g12.8g5.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna241g114kcal15.3g6.4g2.9g1.1g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010