Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 8.4g6.3kcal1.1g0.1g0g0.6g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 15g134kcal0g0g15.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 110g376kcal11.2g76.7g1.3g3.8g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)84g219kcal21.9g1.3g14.3g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g67g77kcal9.4g0.7g4g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)67g27kcal1.1g5.5g0.1g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g45g27kcal0.2g6.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g1732kcal89.8g182g69.8g9.2g
Valittu annoskoko482g866kcal44.9g91g34.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna241g433kcal22.5g45.5g17.5g2.3g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776