Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g19g61kcal9.4g5.6g0.1g1g
Tonnikala vedessä 56g59kcal12.6g0g0.8g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g67g236kcal9.1g44.2g2g4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen112g37kcal3.7g5.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)11g30kcal3.4g0g1.9g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g1075kcal87.2g112.6g29.2g10.6g
Valittu annoskoko481g537kcal43.6g56.3g14.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna241g269kcal21.8g28.2g7.3g2.7g
Arvot/100g100g112kcal9.1g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870